Literatura

naprawdę kocham (wiersz)

Jaro (Jarosław Pasztuła)

najważniejsza szczerość 
budzę w tobie świt


to już było
nie zawsze jednak tak samo


pocałunek niech trwa wieczny czas

idę drogą 
nieraz częstuje mnie los 
niewybredny biorę to na zimno


jakoś to będzie 

 

porywa mnie taniec róż 
zapachem otuleni 
widać tylko oczu blask

łączy nas wspólny cień poznanych chwil


kilka słów uśmiech nie znika
tak mi mów

 

jesień 
zawsze chcę być bliżej 
zapachu twoich włosów 
patrzeć w ogień ognisk
pachnieć dymem i smakować taniej kiełbasy

 

w dolinie zakwitłem i zostałem sam
ty się nie martw \

mam komputer

mam co jeść


idę sobie na swój sposób

kocham życie 
kocham mocno cię 


najważniejsza w życiu szczerość 
bez niej nie przełkniesz łyku prawdy 

zrywam się do lotu mimo wewnętrznego bólu

innego nie znam ponoć jest

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 22 września 2015, 20:17
kocham was za nic idę w stronę gór...
przysłano: 22 września 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca