Literatura

Nico (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

niepodważalnie niepowtarzalna

odwrotnie od zupy campbella

muza ciała albo ciało muzy

w niedzielny poranek

ubrana w czerń

jak we wszystkie kolory

anagram ikony

na zdjęciach zapisany głosem

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=0cWzxJvgWc8&list=PLO4HWRlA3am2PJlnqtOLzz-IDXykE_wLB

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Margo 9 pazdziernika 2015, 15:29
Jacku,
zrozumiałam treść odczytuję "technikę", ale wolę dłuższe Twoje kawałki, ciszą skojarzenia i skróty jak to mawiają " czasem mniej oznacza więcej"
u Ciebie wolę więcej....przepraszam za upartość...ale staram się być szczera :)
przysłano: 7 pazdziernika 2015 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca