Literatura

umieć wytłumaczyć (wiersz)

Jaro

jak na dłoni czułem bicie twego serca
uściski przytuleni w objęciach ramion
jak pisklęta zawsze razem w bliskości


uczuć zdarzeń zakochani tak rożni
myślami zderzaliśmy się z kometami 

ponad chmurami pewni niezachłanni


a jednak

podzielił nas czas odległość
z tej znajomości zrozumiałem 
że angaż nie jest ważny tylko co jest każdemu pisane
w pamięci zostaniesz niewymazana

 

skaleczone serce boli czas uleczy
wytłumaczymy sobie gdy się spotkamy


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 pazdziernika 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca