Literatura

"Jeśli..." (wiersz)

Róża

Jeśli My uciekamy przez cały czas i posiadamy  straszne problemy w Naszym Życiu...

 

Jeśli "mijamy" Swoje Serca i Uczucia i "odchodzimy" ze Swoją Miłością...

 

Jeśli "idziemy "za daleko  i to jest motto Naszego Życia , co kiedy zamierzymy 

 

"Latanie do Nieba"...

 

Co jeśli będziemy podróżować cały czas, i "zostawić" nasze Życie po Życiu...

 

Co jeśli nazwiemy Siebie "kochankami"... i jeśli Nasze Sny nie staną się Prawdziwe...

 

I co jeśli spróbujemy "Opuścić" to Miejsce zwane "Miłością" i naprawdę 

 

"zacząć" od "początku do końca"...

 

Jeśli będziemy Żyć tak ,dla Mnie i tak będziesz tym za którym Tęsknić Będę,

 

ponieważ Kocham Cię nawet bez "Jeśli..", Ja Cię Kocham Takim jaki Jesteś, Wiesz...

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 pazdziernika 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca