Literatura

*** (wiersz)

filip

przepraszam, gdzie znajdę szewca?

na końcu ulicy

stary szewc, pracuje przy butach, wokół bałagan, pełno sprzętu szewskiego

pokazuje buty, oficerki z oderwanym obcasem
na kiedy by mi pan naprawił buty?

a szewc na to:
na za tydzień, panie drogi

to jedyny zakład w mieście
a buty naprawił

dziękuję panu


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 15 września 2016, 14:51
...koszmarek
przysłano: 15 listopada 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca