Literatura

bardzo cię kocham (wiersz)

Jaro

gdy  na niebie było już słońce

ujrzałem ciebie w piżamie

miałem chęć na sesję porno zdjęć 

świtało

dobrze jest

przestawiam ręką  statyw

 

wilgoć ważna rzecz

każda ze szczęścia chce mieć ją

och boli mnie dziś głowa

a cię

jak mię 

 

wszystko o kobietach wiem

może nie nie 

spytajcie Leona

on podpowie on świadkiem

jak ściany nieme on nie

 

jak ciach tam raz w piach 

zatarte łożysko 

z bólu ściska 

nie che znać zapamięta 

jak że ją kocham 

fakt na faktach 

bardzo kocham cię robić w chu....


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 listopada 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca