Literatura

Miraż (wiersz)

Princess Chelsea

Wprawdzie od kołyski

z falbanami

latałam w porywach

wiatru wschodniego

wiecznych marzeń

do sztuki malarstwa

uchwycić piekno

ale matka natura

chytra lisica

skąpi w swe dary

i zesłała mi talent

jedynie dzielenia kartki

w poziome pasy

z grafitu


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 30 listopada 2015, 13:47
...taaaaaaa
przysłano: 30 listopada 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca