Literatura

*** (wiersz)

Lena minuczyc

żyłam tak że dławiłam się tym życiem

matka odwiedzała mnie w domu dla obłąkanych

przynosiła bułki i kiełbasę

bo źle nas karmili

a ja wtedy bałam się śmierci i na to mnie leczyli

babcia mówi że jak śmierć z kosą stoi w nogach to jeszcze się pożyje

a jak nad głową to już kaput

moja zawsze stoi nad głową

i pyskuje suka.


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 5 grudnia 2015, 14:29
...genialny tytuł - niespotykany
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 5 grudnia 2015, 14:38
Trafił swój na swego. Nieźle.
Mi Lo
Mi Lo 6 grudnia 2015, 21:56
naDAJ TYTUŁ:
CISZEJ TAM lub cokolwiek byle szeptem ;-)
przysłano: 5 grudnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

o Pestce
Lena minuczyc
***
Lena minuczyc
mM
Lena minuczyc
z lipca
Lena minuczyc
rubryka
Lena minuczyc

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca