Literatura

przerwa na reklamę (wiersz)

Michalina z Rotterdamu

doskonałą przyczepność mebla do podłogi

niezawodnie zapewni państwu 

pasożyt czasu nakładającej się na siebie rutyny

perfekcyjnie zorganizowanych obowiązków 

 

 

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
jacentus
jacentus 13 grudnia 2015, 08:38
W promocji otrzymacie państwo udział
w szkoleniu użytkowania naszych mebli
Pamiętajcie nasze meble podążą za wami
nawet do grobowej deski
Michalina z Rotterdamu
Michalina z Rotterdamu 13 grudnia 2015, 21:38
Tak jacentusie! Podążą razem z podłogą
przysłano: 12 grudnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

życie poza aminokwasami
Michalina z Rotterdamu
niewymieszane
Michalina z Rotterdamu
kapelusze potrzeb
Michalina z Rotterdamu
Paryż 13 XI 2015
Michalina z Rotterdamu
(samo)lot
Michalina z Rotterdamu
powitanie napisane krzykiem
Michalina z Rotterdamu

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca