Literatura

błaźni błaznów (wiersz)

abojawiem

czy ja wiem

czy życie nie polega

na robieniu z siebie -

kogo jeśli nie

błazna (dla) błaznów -

 

no bo czyż zawsze

w czyichś oczach

to co się robi

nie jest błazeństwem -

 

a człowiek co by

nie robił - musi być

błaznem błaznów

 

P.S.

a niektórzy nie muszą

nic a nic a co dopiero

coś robić i też są

błaznami błaznów


przysłano: 14 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca