Literatura

Wczoraj tak (wiersz)

abojawiem

Wczoraj tak, ale dzisiaj

nie żal mi umierać,

co nie znaczy, że umieram

i nie znaczy, że nie umieram,

a znaczy, że tyle lat żyłem,

ile lat nie żyłem, ale żyło

coś we mnie, a przynajmniej

był jakiś pęd, jakiś ruch.


przysłano: 14 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca