Literatura

takie życzenia (wiersz)

abojawiem

gromu - najlepiej jak

z jasnego nieba -

i ogromu - jakim jest

cały świat - tyle

miłości ci życzę

a wszystko to mieć

będziesz jeśli

niczego beze mnie


przysłano: 14 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca