Literatura

Oczekiwanie (wiersz)

nieznajomek

zbliżają się święta

nastrój oczekiwania w toku

zostaną długi niespłacone

niestrawność i kac

stara bajka jak co roku


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 16 grudnia 2015, 08:26
"Oczekiwanie
nieznajomek

zbliżają się święta
nastrój oczekiwania w toku
zostaną długi niespłacone
niestrawność i kac
stara bajka jak co roku"

no cóż - empiryzm powyższego potwierdza regułę: "jak się dupą urodziłeś, to generałem nie umrzesz"
Mi Lo
Mi Lo 16 grudnia 2015, 12:52
nic tu nie zatrzymało
kopia cesarza internetu 16 grudnia 2015, 15:25
A może Mithril będziesz Mikołajkiem?
Masz wywrotę do dyspozycji, rozwieziesz prezenty.
Bogusław Uściński 16 grudnia 2015, 15:41
ktoś tu już tak pisze - Capri?
Bogusław Uściński 16 grudnia 2015, 15:44
No i znów kumoterka pozwala na komentarze obraźliwe. A tak gwoli ścisłości to nie znam większych dup życiowych niż generałowie.
kopia cesarza internetu 16 grudnia 2015, 19:14
Były Capri,teraz nieznajomek. Pozdrawiam Bogusławie
przysłano: 15 grudnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

chyba jestem artystą
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
wyróżnienie
cesarz internetu
praca czyni miszcza
nieznajomek
kacabaja
nieznajomek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca