Literatura

Będziesz moim prezentem? (wiersz)

patica

Poprosiłam los o prezent na święta

Ale nawet on o mnie nie pamięta

W tak ważnym dniu Cię nie było

To był koszmar, choć to mi się nie śniło

 

Niby pustki w środku nie czułam

Brakiem Ciebie się zatrułam

Za bardzo się przyzwyczaiłam

Tym razem się nie tylko zauroczyłam

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 23 grudnia 2015, 12:49
W rak ważnym - > literówka
/////chodź//// to mi się nie śniło - > CHOCIAŻ
///Chodź/// niby pustki w środku nie czułam - > CHOĆ
Bogusław Uściński 23 grudnia 2015, 20:56
Więcej uwagi na j. polskim, a mniej o tym łobuzie myśl. :)))))
przysłano: 23 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca