Literatura

Twe słowo mnie boli (wiersz)

patica

Kaleczysz jak nóż

Tak bywa no cóż

Kiedyś tu byłeś przez chwilę, lecz już cię nie ma

Nie mam nic, nie mam nic do stracenia

 

Głowa boli, serce kłuje

Nikt mnie nie spyta co czuję

Moim problemem jest to co was gryzie

Nikogo nie obchodzi co mi jest, czyż nie?

 

Co we mnie dobre topnieje

W moim życiu wszystko źle się dzieje

Na skrzyżowaniu poszłam w prawo

Diabeł powiedział mi wtedy "brawo"


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 23 grudnia 2015, 12:44
"w sercu kłuje" chyba
kuje jest rodem z kuźni
Ir
Ir 24 grudnia 2015, 21:40
O rany, to się nie nadaje do publikacji. Schowaj do szuflady ...szybciutko.
przysłano: 23 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca