Literatura

na bieżąco (wiersz)

Ania Klimczak

być może normę opadów śniegu
przekroczyliśmy kilka lat temu
(znajomi warszawianie twierdzą że trzy)

 

próbuję sobie przypomnieć jaka
była wówczas zima w Warszawie
lecz nie pamiętam nawet

zeszłorocznego śniegu

 

czy ktoś pamięta zeszłoroczny śnieg?


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 26 grudnia 2015, 18:38
Zajrzyj do internetu.
przysłano: 26 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca