Literatura

motorhead (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

sznaps baryton

eksploduje w mojej głowie

jestem wolny dopóki brzmi

obejdę się bez dyszkantu

i mam gdzieś cały sztafaż

od dzisiaj będę pił za ciebie

a ty grzmij lemmy grzmij

gdy jak co dzień

zapierdalam do biura

w cudzej skórze garnituru

as pik jak wyrzut sumienia

zostaje na blacie


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 29 grudnia 2015, 12:59
Podoba mi się. Chociaż nie podoba mi się ,że pijesz beze mnie!
Mithril
Mithril 29 grudnia 2015, 18:40
www.youtube.com/watch?v=THkZ-rfqY3o

po prostu - jest mi smutno
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 29 grudnia 2015, 20:19
Mithril. Czy chcesz abym Cię przytulił z końcem roku?
Mithril
Mithril 29 grudnia 2015, 20:44
"Janusz Gierucki 20 min. temu
Mithril. Czy chcesz abym Cię przytulił z końcem roku?"

mnie, co najwyżej, to możesz w dupę pocałować i nie ma to nic wspólnego z uczuciem, którego jak widzę poszukujesz

i nie zaśmiecaj pod tekstem to nie forum randkowe
...................a za swój śmieć Autora przepraszam
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 29 grudnia 2015, 22:15
Mithril. Nie całuję dupy, kiedy łeb zakuty!
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 30 grudnia 2015, 01:29
A ty Jack, przynieś 3 szklaneczki whisky, nie, nie tę tanią z biedronki , sknero!
Bogusław Uściński 30 grudnia 2015, 19:49
okolicznościówka wskazana i pasująca do postaci. Tren?
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 30 grudnia 2015, 20:11
Tam w chmurach Lemmy gra z Hendrixem, Morrison śpiewa a Bohnam bębni
rock and roll jest tak zajebiście pięknie martwy
Bogusław Uściński 31 grudnia 2015, 00:13
Albo wszyscy wciągają korzystając z tego że już im nie zaszkodzi :))

No sporo już ich poszło na wieczny Woodstock. Ale jeszcze kilku żyje. Z moim ulubionym Gilmourem na czele. Z Pagem i Blackmorem i jeszcze kilkoma ze starych czasów dobrego rocka.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 29 grudnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca