Literatura

o Pestce (wiersz)

Lena minuczyc

nie pytaj

o jej młodość

ona często rozkładała nogi

jej matka była katoliczką

każdego gościa częstowała kawą

a starym sąsiadkom robiła zastrzyki

za ''Szczęść Boże''

krzyczała na aborcje

w niedziele adoptowała płody modlitwą

Córcia urządzała piekło

 

obie były zawsze za młode

na bycie matkami


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 stycznia 2016 (historia)

Inne teksty autora

***
Lena minuczyc
***
Lena minuczyc
mM
Lena minuczyc
z lipca
Lena minuczyc
rubryka
Lena minuczyc

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca