Literatura

Przegrałam wszystko co miałam. (wiersz)

allme

Od zawsze na moim starcie jest meta

Już tak mam, że ode mnie szczęście ucieka

Zastanawia mnie dlaczego się nie mogę cieszyć szczerze

W mój zakłamany uśmiech tylko ja nie wierzę

 

Moje serce krwawi, dusza pęka z bólu

Mówiąc do ciebie myślę, że mówię do muru

Zero odpowiedzi, pytań tyle samo

Najgorsze, że powtórzy się to znowu jutro rano

 

Każdego dnia się staram by być optymistą

Lecz ciągle mi mówią "bądź realistą"

Podobno to mniej boli gdy wiesz na czym stoisz

Gdy wiesz co cię czeka, gdy wiesz czego się boisz

 

 

 

 


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mi Lo
Mi Lo 19 stycznia 2016, 12:20
żeby powstał wiersz nie trzeba rymować
za to wersy muszą być płynne, rytmiczne
i treść intrygująca. garść rymowanych haseł nie zadziała.
poczytaj sobie, jak piszą współcześni poeci.
przysłano: 18 stycznia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca