Literatura

Opium na ból (wiersz)

Jaro

miłości przyszła

zmieniła rzeczywistość

chrześcijaństwo  na islam

świat stworzył terrorystę 

 

wolność zakłada na dłonie kajdany

świat okamerowany

bezpiecznie sterowany

wszyscy święci 

niech się święci

 

zioła w ogrodach 

bieda brudno smutno tutaj 

szczęście  się nie ziści 

choćby najmniejsze 

 

stary konam

choć mam młode dłonie 

opowiadaj o miłości

jeszcze raz o nas 

gdzie wiosna obiecała nam 

 

nieważne bo wygadam

 tajemnice niespełnionych marzeń


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 23 stycznia 2016, 20:11
"świat o kamerowany" - raczej "okamerowany"
Usunięto 3 komentarze
przysłano: 22 stycznia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca