Literatura

CZAS CZASOWI (wiersz)

Sylwia Aszendorf

 

 

CZAS CZASOWI
SZEPNĄŁ SKRYCIE
DZIĘKI NAM
SIĘ TOCZY
ŻYCIE
WEDŁUG NASZYCH
ZASAD W CZASIE
WSZYSTKO DZIAŁA
W TYM ZEGARZE

KTOŚ SIĘ RODZI
KTOŚ UMIERA
COŚ SIĘ DAJE
COŚ ZABIERA
MINUTAMI
LICZMY ŻYCIE
BO PRZED CZASEM
NIKT NIE UMKNIE

CZASU ZEGAR
JUŻ WSTRZYMAŁA
RĘKA BOGA
CZASU MAGIA
NIE MA CZASU
NIE MA PLANU
POZOSTAŁA TYLKO

TRWOGA 

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 26 stycznia 2016, 16:49
DZIĘKUJĘ
przysłano: 23 stycznia 2016 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca