Literatura

Miłość... (wiersz)

Róża

Tak wiele razy szukałam Ciebie myśląc że Ty i Ja będziemy kiedyś w 

Niebie...

 

Ktoś Mnie zranił nie jeden raz w Życiu Mym, pomyślałam może w końcu  skończy się ten zły

Rym...

 

Pomyślałam, może będę Szczęśliwszą ; pytam się- Czy Szczęśliwa byłam,
a może po prostu się Pogubiłam...

 

Pogubiłam się w Locie Moich Myśli i Uczuć zbyt Pięknych, lecz dla Innych 
Zbyt Pazernych...

 

Ktoś Mnie kiedyś wyzwał nie raz i krzyczał bym była Cicho, to takie echo 
tamtych Lat , które Zmieniły na dobre na zawsze na złe Mój Kruchy 
Świat...

 

Pogubione Słowa napisałam gdzieś na kartce...

 

Pomyślałam, może tak już będzie lecz nie na zawsze!

 

Tak wiele razy pragnęłam Żyć od Nowa, by Zabic w Sobie Ból Mych 
Myśli...

 

Tak wiele razy próbowałam Od Nowa, by Lepszy Sen nie Koszmar Mi się 
Przyśnił...

 

A wszystko to po to by znów Żyć...

 

Kochałam nie raz ,lecz Cierpiałam - Co tu Kryć...

 

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 stycznia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca