Literatura

Zauroczenie (wiersz)

Rafal Rafal


Na Końcu Świata Cie znalazłem 
Nie szukając szukanego
W otchłani smutku pogrążony 
Na mej drodze nieznane szczęście stanęło 
Szczęście moje miłość nie znana
Mały dar od Boga
Uczę sie Ciebie poznaje smakuje 
Ciągły niedosyt zapach rozkoszy
Widzę Cie Czuć zaczynam 
Ze mną bądź 
Dla mnie Prosze
Kochać Cie to sama przyjemność 
Do końca świata Naszego

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 lutego 2016 (historia)

Inne teksty autora

Dla Siebie
Rafal Rafal
Cisza
Rafal Rafal
Ta jedyna
Rafal Rafal

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca