Literatura

"Wołam" (wiersz)

Róża

Wołam czasami o "Miłość Piękniejszą"- taką , która  "nie boli", staje się "pomocą większą".

 

Wołam o to , by na Ziemi powstał  "Pokój i Nadzieja", tak byś nawet Ty się Nie Smucił; byś

 

znalazł Swój "Ślad Odkupienia".

 

"Nie wiem, czy wołać mam o Pomstę do Nieba , nawet gdy nie potrzeba?".

 

Wołam o Szczęście i Radość - tu na Ziemi ; myśląc ,że czasem coś się zmieni.

 

Na szczęście istnieje jeszcze Szczere Wołanie, o to co się Stało Dobrego i Dobrego się

 

Stanie!

 

Wołam więc, by "poznać smak odpowiedzi na powietrzu, jak ptak śpiewający".

 

Chcę by Moje Wołanie ,było Melodią Słów , "mówiącą o Miłości".

 

"A Ty Gdzie się Pogubiłeś"?

 

A ja mówię:"Krzycz w Imię Wolności"...!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 lutego 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca