Literatura

"Potęga Miłości" (wiersz)

Róża

Miłość jest potężna, jest silna i mężna!

 

Odwaga w Niej jest niczym niezastąpiona, która zawsze ma Coś na obronę, pod Sobą chowa.

 

Gdy Ktoś, próbuje zmienić Miłość ,zanurza ją w twarzy" nieokiełznaną" Łzą.

 

Potęga Miłości pomaga w Jej Czuciu...

 

By być tą Potęgą , trzeba Czuć Jej Poemat...

 

Jest Ona Wszech wieczna, jest zawsze Naszym Życiem...

 

A więc, zapamiętaj teraz:"Tak mocno czasem Kochamy,że i nawet Ona potrafi Nas Omamić".

 

Potęga Miłości jest jak Znicz, który ciągle się Pali...

 

A Nasza Miłość - jest Największa- bo Woła Nas nawet z Oddali.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 9 lutego 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca