Literatura

Północ tułacza (wiersz)

Adam Ponichtera

chodzę po lesie

nie zbieram grzybów

nie zrywam jagód

nie zbieram szyszek, igliwia czy liści

nie nabieram do płuc powietrza

nie spaceruję

nie zachwycam się

nie interesują mnie ptaki i zwierzęta

zabłąkałem się

szukam drzewa


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 9 lutego 2016, 21:34
...tekst poza zainteresowaniem
Mi Lo
Mi Lo 10 lutego 2016, 11:39
nie zatrzymał. wciąż szukam wiersza.
Robot
Robot 12 maja 2017, 21:51
dobrze czasem zabłądzić Adamie.Po odnalezieniu siebie wyraźniej widzimy promienie słońca :)
przysłano: 9 lutego 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca