Literatura

*[echo skandujące jego imię] (wiersz)

Ata

echo skandujące jego imię

zatraca się

 

powraca czasem nocą

jak odległy wilczy skowyt

budząc dreszcz

 

w zimowe dni suche gałęzie

wodzą na myśl łamane obietnice

koronowane pełnią

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 23 lutego 2016, 18:58
...czyta się dobrze i z liryczną nutą zamyślenia
tylko (zabij) nad czym..?
Ir
Ir 23 lutego 2016, 20:07
"echo skandujące jego imię

zatraca się



powraca czasem nocą"


zatraca - powraca
...coś bym tu przemalowała...np.zanika.
Mi Lo
Mi Lo 23 lutego 2016, 22:49
sprawne. ale to nie to, czego bym oczekiwał
przysłano: 23 lutego 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca