Literatura

krótki list do dziadka Bolka (wiersz)

Jaro

gdy byłem mały
sąsiad był zomowcem zatwardziałym 


potem dziadku

szkoła podstawowa
po szkole ZDZ
zasiłek lub WPD


robota jak żona czekała w cukrowni
od szóstej

w domu obiad i w pole
na C-330 M 

 

człowiek całe życie pisze wiersz
nie ma czasu podrapać się 
by spojrzeć w oczy jak w gwiazdy

 

jednak orze 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
animowa osoba
animowa osoba 28 września 2017, 18:38
nie wiem co o tym godać
Yaro
Yaro 28 września 2017, 21:29
komuna
przysłano: 25 lutego 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca