Literatura

"Wiesz" (wiersz)

Róża

Wiesz, postanowiłam Dzisiaj,że coś Ci dam od Siebie...

 

Wiesz, posłuchaj Mnie chociaż troszkę, ja tak Cię Kocham jak nikogo w Niebie...

 

Wiesz, zapisz Mi na Mojej Dłoni -"Szczere Uczucia", takie , które są pełne Twego Serca...są pełne Istoty Miłości- bo Serce to przecież Znak jest Radosny.

 

Wiesz, gdy tak siedzę i piszę ten wiersz, mam Myśli wiele, ale te Najpiękniejsze są tylko ode Mnie dla Ciebie, Mój Ty Aniele...

 

Jesteś -"Aniołem", czy Prawdziwym, czy Nie-nie ważne...

 

Dla Mnie Nim będziesz zawsze-i zawsze z Tobą będzie Mi Raźniej...

 

Anielskie Życie, prawie z Tobą miałam, to dzięki Tobie Moje Myśli na Ścianie zwanej :"Twą Troską'- namalowałam...

 

Wiesz, to taka poezja zwrócona ku Tobie...to poezja -"Wzruszeń" i Jeden Ukochany Człowiek...

 

Wiem,że jesteś Tym co się Dzieje...; jesteś tym Co się kończy Nocą i Porankiem Dnieje...

 

Wiem,że Szczerze Cię Kocham też!

 

Wiem,Bierz Moje Życie Usłane Twymi Różami Bez Kolców, aż po Życia Kres!

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 29 lutego 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca