Literatura

Bo kto za ciebie co dobrego zrobi (wiersz)

abojawiem

Jeżeli przyjaźń

z tobą umiera -

najlepsze umocowanie

to rodzina

albo i pieniądze.

Inaczej to wykopią cię

jeszcze za życia -

całkiem podobnie

jak z grobu kości twoje -

co najwyżej

żeby złożyć

do zbiorowej mogiły.

 

2015-12-13


przysłano: 19 marca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca