Literatura

mistrz (wiersz)

zen8

dziękuję ci youtube za muzykę której teraz słucham na walkmanie
nie odpisuję - już na e-maile i nie piję wysokoprocentowych napoi


nadal chodzę po niebie bosymi stopami teraz jestem niewidzialny
podczas deszczu - okryty - brezentową płachtą - z second handu

 

nadal jestem niewidzialny dla obiektywów kamer i pism literackich

na okrągło - słucham utworu - as colourful as ever - broke for free

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://portpoetycki.pl/autorzy/poezja/pawel-kobylewski/

https://www.youtube.com/watch?v=XDnIKEAWa48


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 kwietnia 2016 (historia)

Inne teksty autora

ulice
zen8
cyborg
zen8
manga
zen8
poezja
zen8
noc
zen8
kraina
zen8
mudra
zen8
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca