Literatura

Przekonanie (wiersz)

Potisz

chce się przypominać

miłość

w zamian dotknięcia
darmowe jak minuty 
gdy rodzina przedstawi ofertę
miejscówki z widokiem na listopad

trzeba czekać
na śmierć 
by pozostać dla niej miłym wspomnieniem

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 kwietnia 2016 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca