Literatura

naparło (wiersz)

suicidalmaniac

mały bosy kornik
...
kornik szalikowiec
...
w głowie już
przeżarł napuszone wodą kondony etyczne
wyszedł to tu to tam
popatrzył
czujnie
straszyli go moralnością - suchym głosem niedotartego kółka różańcowego układającego kwiaty w pentagram na ołtarzach samogwałtu
....
zawsze jest tylko tu
zawsze jest tylko teraz
zawsze jest niewiem o co chodzi
....
grunt to wiedzieć co się chce
....
dawaj jabłko
i
wyskakuj
z trzech "KochamCię"

słaby+ 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 listopada 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca