Literatura

Życie sobie (wiersz)

abojawiem

Życie sobie

z nami przygrywa,

właściwie na okrągło.

Może więc w życiu

chodzi o to, żeby to,

co nas spotyka

i to, co nie spotyka

nie szantażowało,

nie prześladowało,

nie przygnębiało.

Może, ale pewnie

w życiu jeszcze

o coś chodzi.

 

 

2015-12-26


przysłano: 11 kwietnia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca