Literatura

do mnie dociera (wiersz)

abojawiem

do mnie dociera dłużej

ale dociera

no i przecież życie

to nie jakieś wyścigi -

a nawet jeśli

to czy można

szybciej żyć -

ale można na

zwolnionych obrotach

jak właśnie ja

teraz żyję -

co wcale nie znaczy

że będę żył dłużej -

i to wcale nie dlatego

żebym nie mógł -

tylko dlatego

że nie mogę dłużej

niż teraz i na wieki

 

2015-12-30


przysłano: 11 kwietnia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca