Literatura

narkotyk (wiersz)

zen8

psychodeliczny budda emituje kolorową energię ze swojego bindu
łączymy się z kosmosem przez oddech siedzenie w jednej pozycji
najlepszym pokarmem jest samo powietrze bo oczyszcza z karmy

kosmiczne światy wibrują a energie krążą czujemy się jak na haju

wszystko jest złudzeniem realni są tylko psychodeliczni buddowie
którzy przebywają na kwiatach lotosu z kwasami lsd pod językami

w naszych umysłach rozbrzmiewa - om - która oznacza wszystko
wchodzimy na wyższy poziom wibracji dotykając kciukami palców
wskazujących jak przykazali w księgach psychodeliczni buddowie


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 kwietnia 2016 (historia)

Inne teksty autora

ulice
zen8
cyborg
zen8
manga
zen8
poezja
zen8
noc
zen8
kraina
zen8
mudra
zen8
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca