Literatura

*** (wiersz)

Milena Szwed

Zamykasz usta
Gdy czynisz to po raz kolejny
Milczę zaklęta milczeniem

Przez otwarte okna krzyczysz:
„Nie na widzę słów”
Wzrok swój beztroski
Przenosisz z człowieka na mur
Milczy zaklęty

słaby+ 14 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 listopada 2001

Inne teksty autora

**
Milena Szwed
***
Milena
***
Milena Szwed

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca