Literatura

"TY I MOJE SPOSTRZEŻENIA" (wiersz)

Róża

POKAZAŁEŚ MI JAK "KOCHAĆ" MAM  CIEBIE; JAK "ZNALEŹĆ" TWOJĄ
"CZĄSTKĘ" W TWOIM NIEBIE...

 

POKAZAŁEŚ MI,ŻE "NIEBO"  JEST RÓWNIEŻ TU NA ZIEMI; TO ,ŻE TAK NAPRAWDĘ TWA MIŁOŚĆ MĄ NA "LEPSZĄ" ZMIENI...

 

POKAZAŁEŚ,ŻE "SZCZERZE" KOCHAĆ MOŻNA I TRZEBA...
ŻE TAK NAPRAWDĘ ,TRZEBA NAM TEGO "LUDZKIEGO" NIEBA...

I ŻE SŁOŃCE NA ZIEMI MA WIELE "KOLORÓW"; ŻE SŁOŃCE ŚWIECI TEŻ DLA MNIE...

ŻE TAK TO JEST, ŻE "KOCHASZ MNIE OGROMNIE"...

 

JA TEŻ CIĘ KOCHAM "OGROMNIE" 

PAMIĘTAJ...ŻE MA MIŁOŚĆ DO CIEBIE JEST "NIEPOJĘTA"...

 

POKAZAŁEŚ MI, ŻE "SZCZĘŚCIA" "KUPIĆ" SIĘ NIE DA...ŻE SAMA MIŁOŚĆ JEST JUŻ JAK DLA GŁODNEGO "KROMKA CHLEBA"...

 

A NA TO WSZYSTKO POKAZAŁEŚ MI,ŻE TRZEBA "TRWAĆ" W MIŁOŚCI I "PATRZEĆ" KU PRZYSZŁOŚCI; DALEKIEJ NIERAZ PRZYSZŁOŚCI...

 

CO WIĘCEJ, MUSZĘ POWIEDZIEĆ,ŻE CHCIAŁABYM WIĘCEJ WIEDZIEĆ -"JAKI JESTEŚ DO KOŃCA ,
 

A DOWIEDZIAŁAM SIĘ JUŻ ,ŻE TRWA MIŁOŚĆ JEST SUBTELNA I GORĄCA...

 

DZIĘKUJĘ CI KOCHANIE, ZA WSZYSTKO CZEGO MNIE "NAUCZYŁEŚ"...

 

DZIĘKUJĘ CI KOCHANIE,ŻE "POKOCHAŁEŚ " MNIE- NIE TYLKO "LUBIŁEŚ"...

 

WIĘC,ŻYCZĘ CI BY TWE ŻYCIE BYŁO CIĄGLE PIĘKNE...

 

PAMIĘTAJ,ŻYJ DŁUGO...I PIĘKNIE..


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 czerwca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca