Literatura

wywrócony wszechświat (wiersz)

bogna

przeżywasz cudze strofy
spacerując po galerii słów
nie zawsze widzisz to co chciałbyś
dostrzec 
przesuwające obrazy szepcząc barwami
myśli - kradną oddech

a przekrwione oczy wrzucone na orbitę metafor
łapią odwrócony wszechświat


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 11 lipca 2016, 13:57
...wyeliminowałbym imiesłowy i przewersyfikował
bogna 11 lipca 2016, 16:29
Dziekuje Mithril , posiedze i popatrzeć na to , ślicznie pozdrawiam
Mi Lo
Mi Lo 12 lipca 2016, 12:55
są frazy, ale brak płynności. esemesowość doskwiera mi na co dzień
przysłano: 11 lipca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca