Literatura

fatalny roznosiciel (wiersz)

Robert N

a gdybym tak mocno cię prosił

bym dzień w dzień nie musiał oglądać

podwójnych kodów kreskowych

około punkt dwunasta

 

 

i nie

że cię tam nie lubię

albo gorzej jeszcze

nienawidzę

kiedyś przebierałem nogami

teraz poniżony

się wstydzę

 

...

 

dzisiaj znów obrażałem bezczelnie

najbliższą sercu osobę

za winy moje

nieodkupione

za to

że mnie odwiedziłeś


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 20 lipca 2016, 20:24
to..?
Robert noszczyk
Robert noszczyk 20 lipca 2016, 21:11
no dalej Mithril rozwiń...płakał nie będę...
Mi Lo
Mi Lo 20 lipca 2016, 23:46
enigma przy tym jest pikusiem, ale jeśli autorowi z tym dobrze, to cóż mogę powiedzieć.
może tylko: czytaj, czytaj i zanim postawisz tyle słów pomyśl, co i dlaczego chcesz napisać.
przysłano: 20 lipca 2016 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
nie dane nam było
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca