Literatura

MAM DOSYĆ (wiersz)

Sylwia Aszendorf

 

MAM DOSYĆ PRZEMOCY
NA CO DZIEŃ 
PRZELEWU KRWI BARANKA
CIEMNOTY NIESKOŃCZONEJ
I CIĄGŁEJ WŁADZY SZATANA
POWIĘKSZA SIĘ GRONO
ŚPIĄCYCH
ODURZONYCH KADZIĄ PIEKIELNĄ
IDĄ DROGĄ ZAGŁADY
CORAZ DALEJ OD BOGA

 


fatalny+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 20 lipca 2016, 20:23
...dyrdymalizm zaangażowany
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 23 lipca 2016, 14:25
WAŻNE ŻE ZAANGAŻOWANY...POZDRAWIAM
kopia cesarza internetu 28 lipca 2016, 11:02
A Bóg, który daje pokój, wkrótce zmiażdży Szatana pod waszymi stopami /Rzym 16,20/

Dla niedojrzałych sprawy istotne są dyrdymalizmem, bo żyją w swoim zasklepionym światku
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf 28 lipca 2016, 11:39
TO LUDZKA ,,ŚLEPOTA,,CZAS OTWORZYĆ OCZY PANIE MITHRIL...
przysłano: 20 lipca 2016 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca