Literatura

"Życie Jak..." (wiersz)

Róża

"Spróbuj pokolorować Swe Życie " - do Niej  powiedziałam...

 

"Jeśli nie Kochasz Go, to po Co przy Nim Trwasz"-Jej zasugerowałam...

 

"Jeśli Pragniesz Życia Innego- Walcz"- Ją przekonywałam...

 

"O ile się Zmienisz, zależy od Ciebie"- Ją pouczałam...

 

"Chwycisz  Życie za Bary- na pewno"- Ją motywowałam...

 

"Uchylisz Mi Rąbka Tajemnicy ze Swego Życia?"- Ją zapytałam...

 

"Pogodziłam się z Mym Życiem"- Na koniec...stwierdziła Ona...

 

A Ja popatrzyłam w Głąb Siebie i Się Rozpłakałam...

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 25 lipca 2016, 20:39
A ja przeczytałam te "wzniosłe" słowa i...też się rozpłakałam z żałości nad pseudopoetyckim zacięciem Autorki.
przysłano: 25 lipca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca