Literatura

muszę iść już czas (wiersz)

Yaro

zbieram myśli 

niektóre  zaskakują 

gdzie takie się rodzą 

dzień przyszedł jak zły sen

przeszywa mnie wiatru gniew

 wioska dalej  ujadają psy

 

nie piję  wcale 

nałóg stracił sens 

trzeźwy spotykam się z rozmową z tobą 

piękno oceanu w  oczach

 długu tego piękna nie widziałem

alkohol je zamaskował

w mojej głowie

 

widzę więcej to boli

piłem bo widzieć nie chciałem 

raniły słowa i grzech co wchłania człowieka

jak gąbka jak bagno 

 

muszę iść już czas

walka nierówna ale mocą własną 

pokonam samego siebie bo jestem słaby 

a ty dasz mi rady


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 lipca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca