Literatura

Dlaczego ? (wiersz)

Marta Korban

są pytania

już bez łez

nie chcesz słuchać

pusty gest

brak ci słów

nie w tym rzecz

przecież wiesz

złoty mur

wokół mnie

a wśród ścian

tłucze się

tylko jedno

kocham


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 lipca 2016 (historia)

Inne teksty autora

Dziekuję za miłość
Marta Korban
zakochana
Marta Korban
złoty pyłek słońca
Marta Korban
na fali
Marta Korban
szczęśliwa cisza
Marta Korban
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca