Literatura

Dziekuję za miłość (wiersz)

Marta Korban

Miłość w Twoich oczach

jak słodki poczęstunek życia

podarunek od dobrego Boga

odsłania dzisiaj w zapachu róży

uśmiech słowa kocham

szczęśliwe zrozumienie

 

 Podaje po ciężkim dniu

lekkość motyla o zmroku

proste rozwiązanie jutra

skrzydła od anioła stróża

zamyka drzwi kłopotom


słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 2 sierpnia 2016, 10:50
...kawoławiczna i cukierkowa łopatologia
Mi Lo
Mi Lo 2 sierpnia 2016, 21:28
co o tym myślisz?
ano mam nieodparte wrażenie, że to wszystko już było podawane tyle razy, że zostaje w gardle kulą kleiku, który już nie chce za żadne skarby dać się przełknąć.
poezja to uruchamianie podskórnych emocji, odblokowywanie bogactwa informacji ukrytych pod tuż pod powierzchnią zwyczajności. autorko! szukaj i nie bój się czytać.
przysłano: 1 sierpnia 2016 (historia)

Inne teksty autora

zakochana
Marta Korban
złoty pyłek słońca
Marta Korban
na fali
Marta Korban
szczęśliwa cisza
Marta Korban
cały mój kosmos
Marta Korban
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca