Literatura

"MARZENIA I MY" (wiersz)

Róża

Po co "toniemy" ciągle w Swych Marzeniach, zamiast "Gonić za Wiatrem Uczuć"...

 

Dlaczego; "szukamy" wciąż Uniesienia, odległego od Własnych Uczuć...

 

Marzeniem przecież możesz BYĆ i TY MÓj Kochany...

 

Możesz "Zarzucić" Mnie Stertą Pytań, Odpowiedzi i Dotyków i Gestów...

 

Możesz również Podarować Mi Swe Serce i Duszę...

 

"Namalować Mój Obraz Wewnątrz Siebie"...

 

Tak "po troszku", tak "po kruszę", możesz Mnie Zapamiętać...

 

A jeśli nawet jest to "Kruszyna Śladu Mego Życia", to pamiętać należy,że Cię Kocham i Bez

 

Ciebie Nie Widzę Życia...

 

Możesz powiedzieć: "Marzenia bez Ciebie"...

 

Możesz powiedzieć: "Marzenia to tylko Ja"...

 

Ja jednak Wiem,że : "Nikogo na Świecie- chyba Nie Kocham Jak Ciebie, Mój Miły"...

 

"Marzyć" należy Razem, Wiesz; bo gdy się Kocha Drugą Osobę- to Oddaje się Jej Wszystko

 

nawet Duszę...

 

Dlatego: "POZWÓL,ŻE POPROWADZĘ CIĘ"!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 sierpnia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca