Literatura

Kropla (wiersz)

Christiane

"Dla Krzyśka"
Mała kropla spływa powoli
Po moim rumianym policzku
Z kącika oka wypływa następna
Spływa bardzo szybko...
Jakby chciała dogonić tę pierwszą
Nie zdążyła...
Otarłeś moje łzy...
Kocham Cię...

niczego sobie 20 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
fredzia 12 marca 2003, 13:12
no więc nie chce cie uraźlić ale słowa krytyki ponoć działają budująco... napsałaś kolejny banalny tekst bejbe
przysłano: 16 listopada 2001

Inne teksty autora

***
Christiane
***
Christiane
Siostra
Christiane

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca