Literatura

(mala) (wiersz)

realizator dźwięku

koraliki i flagi tybetańskie

dzielą strach na mniejsze stany

man oznacza umysł

tra wznosić do serca umysłu

imiona nazwy miast

108 nazw mantrowanych na lotnisku

umysł jest w drodze z seattle

do thimphu w bhutanie

składam z notatek w całości spokój

to jedna figura na pokreślonej

kartce papieru

powtarzam po 108 razy nazwy

zatrudnienia te przeszłe i przyszłe

i tę nazwę uspokajania serca umysłu

patrzę na notatki na figurę


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 12 września 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca