Literatura

jesień (wiersz)

Yaro

wrzesień

jak na dłoni

krwawi moje serce

 

jesień

 

babie lato grzyby 

co jeszcze

 

mija czas

pożółkłe liście

na biurku twoje zdjęcie

 

w zakamarkach duszy świerszcze 

za oknem deszcz

za oknem wszystko co najlepsze

 

nic dobrego koło mnie

 

myśli może i złote 

brak  jednak słowa szczerego 

 

wrzesień jak na dłoni

krwawi moje serce

 

jesień


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 21 września 2016, 21:32
...etam
Marcin Niziurski
Marcin Niziurski 25 września 2016, 19:27
Dlaczego tak pesymistycznie? Yaro, pomyśl, że w przyszłym roku lepiej pokropi, będą grzyby, że hej!
Yaro
Yaro 25 września 2016, 19:38
Wole jednak na ryby zapraszam na wiosnę:)
przysłano: 21 września 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca