Literatura

Prz(e/y)szłość (wiersz)

wisamarma

Kiedy każdy sam zostanie
cześć powie swojej mamie
ona w trumnie spocznie smacznie
co nam wówczas pozostanie

Czas przeminie słońce zajdzie
księżyc kiedyś też opadnie

Nasze dusze tak jak kiedyś 

w wolnym rytmie smutek siejąc

pomną na to jak to wtedy
było gorzej niż powinno

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 28 września 2016, 21:29
"Prz(e/y)szłość"..........................."tytuł" - wysilony

zaś tekst... pamiętnikowy, patatajkowy - infantylny
przysłano: 28 września 2016 (historia)

Inne teksty autora

Co bywa istotne?
wisamarma

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca